Contact|

Congres Leren praten met plezier


20 MEI 2019 | Amsterdam

Locatie

Aristo Amsterdam bevindt zich naast NS Station Sloterdijk en nabij de ringweg A10 in het stadsdeel Teleport. Je kunt bij Aristo gemakkelijk en betaalbaar parkeren.

Navigatieadres parkeergarage Aristo: Tempelhofstraat 2 in Amsterdam

Aristo Amsterdam ligt vrijwel direct aan de afslag van de ringweg A10. Je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren in onze parkeergarage (met elektrisch laadpunt). Bij het inrijden van de garage registreren we jouw kenteken. Voer na je bezoek jouw kenteken in bij de betaalautomaat in de lobby en betaal contactloos of met pin.

Openingstijden parkeergarage
De openingstijd van de parkeergarage Aristo Amsterdam is gelijk aan de openingstijd van de accommodatie. Check bij aankomst de actuele openingstijden bij de receptie.

Tarieven
KORT PARKEREN (tot 5 uur):
Starttarief: € 2,40
Elk volgende uur: € 1,40 p/u

LANG PARKEREN 5 tot 10 uur: € 11,00
10 tot 24 uur: € 14,00
Een parkeeralternatief is P+R Sloterdijk achter het NS-station.

Routebeschrijving Openbaar vervoer
Reis met het openbaar vervoer naar station Amsterdam Sloterdijk. Aristo Amsterdam bevindt zich naast het station. Verlaat het station bij uitgang Changiweg en je ziet Aristo Amsterdam rechts van je. Komt jouw trein op spoor 9 aan? Ga dan na het verlaten van het station rechts de fiets- en loopbrug op. Aan het einde van de brug zie je Aristo Amsterdam rechts van je..

adres en info:

Aristo Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam

T. 088 230 10 20

Navigeer naar:
Tempelhofstraat 2
amsterdam@aristo.nl
Website »