Contact|

Congres Leren praten met plezier


20 MEI 2019 | Amsterdam

Voorwaarden

DATUM

Het congres vindt plaats op maandag 20 mei 2019.

LOCATIE

Het congres vindt plaats in congrescentrum Aristo in Amsterdam, Telepoortboulevard 100, www.aristo.nl

DEELNAMEKOSTEN

Deelname aan dit congres bedraagt €345,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN

EARLY BIRD korting: snelle beslissers krijgen 35 euro korting op de deelnamekosten. Voorwaarde is dat de aanmelding vóór 15 maart 2019 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
ZZP korting: Bent u werkzaam als ZZP-er of heeft u een solo-praktijk? Dan hebben wij voor u een speciaal tarief! Als geregistreerde zelfstandige krijgt u 66 euro korting op het reguliere deelnametarief. U betaalt voor deelname €279,00 excl BTW in plaats van €345,00. Voorwaarde voor deze korting is dat bij aanmelding een (kopie) uittreksel van de KvK of VAR verklaring wordt toegevoegd, u kunt deze na online inschrijving en selectie van de korting mailen naar office@logacom.nl. Deze korting is niet te combineren met andere kortingen, ook niet met Early Bird en meerpersoonskorting.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,00 korting. ‚ÄčVoorwaarde voor studentenkorting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt toegevoegd.

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.

ANNULERINGSREGELING

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

Bij annulering vóór 6 mei 2019 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
Bij annulering tussen 6 mei 2019 en 13 mei 2019 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
Bij annulering na 13 mei 2019 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

CONTACTGEGEVENS

Programma:
Trude van Waarden, Uitgeverij SWP, tvwaarden@mailswp.com
Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl

Organisatie
Charlotte Koelmans, Logacom, c.koelmans@logacom.nl

Overige informatie
Logacom Congressecretariaat, office@logacom.nl

Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040

Websites: www.Logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom