Contact|

Congres Leren praten met plezier


20 MEI 2019 | Amsterdam

Sprekers

Keynotespeaker op dit congres is Janice Greenberg. In de ochtend spreekt zij over het programma Leren praten met plezierLearning Language and Loving it en in de middag geeft zij een verdiepende toelichting en achtergronden bij de verschillende Hanen-programma’s.

Andere sprekers die een presentatie geven op dit congres maken wij spoedig bekend. Houd deze website in de gaten voor meer info!


Janice Greenberg

Janice Greenberg, BSc, DSP, is logopedist en programmadirecteur van Leren praten met plezier – The Hanen Program voor onderwijskrachten en groepsleidsters van jonge kinderen. Ze heeft jarenlang met ouders en groepsleidsters gewerkt en past haar enorme ervaring toe op het zich nog steeds ontwikkelende programma Leren praten met plezier. Janice Greenberg geeft over de hele wereld lezingen over de benadering van Hanen om taalontwikkeling en beginnende geletterdheid bij kinderen in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de eerste jaren van het basisonderwijs te bevorderen. Ook geeft ze wereldwijd trainingen aan logopedisten, leerkrachten en groepsleidsters van kinderen in de voorschoolse leeftijd.